IGITEGO

Lösningar för hållbar
integration

delta Läs Mer

Vårt verksamhet

Vi erbjuder många pedagogiska föreläsningar, och aktiviteter som hjälper oss sprida information om hållbart integration. Vi erbjuder föreläsningar kring integration, för att verka förebyggande och opinionsbildande genom att bidra till kunskapsspridning, påverka attityder samt öka medvetenheten och minska tabut kring ämnet.

Läs Mer

Ett Enat Samhälle

Vi jobbar hårt för att Sverige skulle bli ett förbättrad enat samhälle.

Ett bra integrerat samhälle

är ett rådigt samhälle


Behöver du vägledning med att starta ditt eget företag?

Kom förbi och boka tid med en av vår rådgivare, vi kan hjälpa dig ta ditt första steg.

Starta Eget Företag?

1

affärsidé

2

affärsplan

3

företagsekonomi

att starta ett eget företag

Har du en dröm att starta ett eget företag? Vi går igenom företagsstarten och du får tips och råd för att undvika nybörjarmisstagen. Vill du ta reda på allt som behövs för att förverkliga drömmen ska du boka tid med oss!

Funderar du på vad som gäller när man driver eget företag, vad ska man tänka på innan man startar företaget på riktigt. Eller har du en företagsidé som du vill förverkliga? Tillsammans med våra erfarna kursledare får du förståelse för företagarens villkor samt de kunskaper som krävs för att driva ett eget företag.  Vi går igenom affärsidé, affärsplan, grundläggande företagsekonomi, företagsformer, registrering av företag och budgetering, F-skatt och enklare bokföring. Allt du behöver veta för att komma igång och förverkliga din dröm att starta eget.

Om oss

Vision

Att jobbar kreativt med hållbar integration. Genom vår arbete med hållbart integration hjälper vi människor att skapa en egen plan för ett bättre liv i det nya hemlandet-Sverige.

Organizationer

Vår Igitego styrelsemedlemmar har framgångsrikt integrerat sig, lärt sig språket, lärt sig om kulturen, samt arbetat här i Sverige i flera år. Därför har de stor kunskap om alla underbara möjligheterna Sverige har att erbjuda.

Vår Utbildningar

Vill ni att era elever och personal ska kunna ventilera attityder och normer kring integration? Vill ni ha verktyg till att bemöta integrationsproblem som diskriminering och andra svårigheter för utsatta målgrupper?

Ett bra integrerat samhälle är ett rådigt samhälle

Fråga Vårt Rådgivare!

Delta