IGITEGO

Hitta Jobb:

Att skriva ett CV kan vara svårt, därför beslutade vi på Igitego att inkludera en kort användbar artikel med hjälpsamma och praktiska tips för att hjälpa våra kunder att komma igång.
När man skriver sitt CV måste man kunna identifiera de rätta personliga uppgifter att inkludera. Lär dig vad du ska lägga till och vad du ska lämna ut, till exempel om du ska inkludera din civilstånd eller smeknamn. Lägg till ett personligt uttalande. Ta reda på vad man är och hur det kan användas för att fokusera en potentiell arbetsgivarens uppmärksamhet på dina bästa egenskaper. Upptäck hur man tar med sig sina färdigheter, och se till att du förstår skillnaden mellan överförbara, jobbrelaterade och adaptiva färdigheter. Nämn tidigare jobb. Borsta upp de bästa sätten att presentera tidigare eller nuvarande anställning på ett sätt som visar dig i det bästa ljuset. Glöm inte dina kvalifikationer. Lär dig vad som ska inkluderas, hur man väljer relevanta kvalifikationer för ett visst CV och varför inte att lista allt uttömmande är avgörande. Skräddarsy det till ansökan. Få färdigheter med att skriva ett CV som är anpassat till en enskild arbetsgivare eller en viss bransch för att få bästa möjliga resultat. Håll det uppdaterat. Ta reda på de bästa sätten att hålla ditt CV uppdaterat så att det är klart att gå på ett ögonblick. Även om detta är ditt första jobb, kan du reflektera över andra områden där du har "mervärde" (dvs. som medlem i skolrådet, volontär etc.). Tänk på vad ditt bidrag var i dessa roller och var beredd att diskutera dem i intervjun. Diskutera dem i termer som kommer att vädja till arbetsgivaren, till exempel:
Jag var medlem i skolrådet och hade en ny idé för xyz, som visade sig vara väldigt populär.
Jag minskade företagens utgifter genom att minska pappersavfall - införande av xyz-åtgärder
Den angivna uppgiften behöver inte vara komplex och kan vara ganska enkel men det är hur du utför den uppgift som räknas och det är vad du behöver uttrycka för den potentiella arbetsgivaren.