IGITEGO

Stöd oss

Bli volontär:
”Att bli volontär för Föreningen IGITEGO kan vara bland det bästa jag har gjort. Det är otroligt givande och jag känner verkligen att vi bidrar med förändring”. – Angel, volontär i Föreningen IGITEGO
Är du intresserad av att bli volontär hos oss får du gärna anmäla intresse till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och därmed få mer information om nästa års volontärrekrytering.

Donera:
Vi i Igitego är en ideell förening som är helt beroende av finansiellt stöd från privatpersoner, företag och bidragsgivare. Tack vare dessa kan vi bedriva och utveckla vår verksamhet. Vi är en förhållandevis liten organisation, ett litet bidrag till oss ger stor effekt.
Ditt stöd kan vara pengar, tjänster eller andra gåvor. Bidrag och donationer går bland annat till att bekosta: lokalhyra, handledning, vidareutbildning, material, aktiviteter, evenemang, annonsering, tryckkostnader, utbildningar m.m. Du kan även erbjuda dina tjänster gratis, som till exempel: grafisk formgivning, marknadsföring, catering och liknande.
SKÄNK VALFRI SUMMA
Bankgiro: 5141-3466
Uppge namn eller företagsnamn och e-post och märk talongen: “Gåva”.
Swish: Vill du swisha din gåva till oss? Skicka valfritt belopp till vårt swishnummer: 1235695317.

Är du eller ditt företag intresserade av att stödja IGITEGO Förening? Välkommen att ta kontakt med oss!